søndag 8. mai 2011

God mat i gode venners lag

Denne helgen har det vært mye god mat for å si det slik..
Fredag hadde vi besøk av gode venner: "Trønder uten bart" og "SvenskeKarin" var på overnattingsbesøk.Og er man sammen med gode venner må man spise godt.



Vi begynte med en forrett - og dette må dere bare prøve!!
Utrolig enkelt!

MiniCroustades med salmalaks og creme fraiche:
 Slik gjør du:


Først freses litt vårløk i pannen.(Vårløken blir da litt mildere i smaken)
 Bland vårløken med creme fraiche og ha litt i bunnen av MiniCroustades "kjeksene". (Denne "kjeksen" fås kjøpt på feks Ultra)
Fyll deretter med hakket salmalaks.
Hakk sjalottløk som legges på toppen.(se bilde over)
Pynt til slutt med noen flak havsalt.

(For de nysgjerrige: Det andre du ser på bildet er crostini med foie gras)

JAMMI JAMMI!!






Ørret fra hytta med blomkålpurre,
 sukkererter og buerre blanc med ørretrogn


Indrefile av okse på selerirotpurre med rødvinssaus


Kjære Trønder uten bart og SvenskeKarin :
Takk for en herlig kveld som alltid! Vi gleder oss til å dra sammen med dere til
 New York!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar